Last Day Bell Schedule

LAST DAY BELLS  #3

2015-2016

  

1st   –       7:40 – 8:20      –      40 min.

 

2nd  –       8:25 – 9:05            40 min.

 

3rd –       9:10 – 9:50     –     40 min.

 

4th  –       9:55 – 10:35   –      40 min.

 

5th  –       10:40 – 11:20 –     40 min.

 

6th      –           11:25 – 12:00-       35 min.

 

 

NOON – School Picnic

 

 

12:30 – 2:15   Stuco & Staff Activities

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *